Anlık Bildirim

Yeni nesil BMW X5 bu yıl bitmeden tanıtılacak

Yıllık Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan BMW AG Genel Başkanı Harald Krüger, yeni nesil BMW X5'in bu yıl içerisinde tanıtılacağını resmi olarak duyurdu. İşte BMW X5 hakkında bildiklerimiz:

Yeni nesil BMW X5 bu yıl bitmeden tanıtılacak Tam Boyutta Gör
 

Bu yıl 98. kez yapılan Yıllık Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan BMW AG Genel Başkanı Harald Krüger, yaptığı pek çok açıklamanın yanı sıra yeni nesil X5’in bu yıl bitmeden tanıtılacağını da resmi olarak onayladı. Bu yıl içerisinde piyasaya sürülen yeni X2 ve X4 modellerini işaret eden Krüger, “2018 yılı bizim X yılımız olacak.” yorumunda bulunarak yeni nesil BMW X5’in de bu yıl içerisinde ortaya çıkacağını belirtti.

Yeni nesil BMW X5’in bu yıl geleceğini duyuran Krüger, kesin bir tarih vermedi. Ancak aracın ekim ayında kapılarını açacak olan Paris Otomobil Fuarı’nda sergilenmesine muhtemel gözüyle bakılıyor. Üzerinde barındırdığı çizgilerle daha agresif bir görünüme kavuşan BMW X5’in ön yüzüne daha da büyüyen böbrek ızgara hükmediyor. Bunun yanı sıra hava girişlerinin büyüdüğü ve LED’lerle desteklenen farların daha ayırt edici yapıda tasarlandığı göze çarpan detaylar arasında yer alıyor.

BMW X5’in genel yapısı yeni nesilde de büyük oranda korunuyor, fakat ebat olarak büyüyen araçtaki bu değişim kabin tarafına da olumlu bir şekilde yansıyor. İç tarafta daha yüksek teknolojiyle donatılacak BMW X5’te şirketin yeni dijital gösterge paneli ve daha kullanışlı olduğu iddia edilen iDrive 7.0 işletim sistemine sahip bilgi-eğlence sistemi bulunacak. Sürücüler aynı zamanda yeni bir direksiyon ve daha modern bir konsol ile karşılaşacak.

Performans tarafıyla ilgili herhangi bir açıklama bulunmasa da yeni nesil BMW X5’in motor yelpazesinde dört ve altı silindirli benzinli ve dizel ünitelere yer verilecek. Yeni CLAR (Cluster Architecture) platformu da ağırlığı azaltmanın yanı sıra plug-in hibrid versiyonun masaya yatırılmasına imkan verecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim