Anlık Bildirim

Yeni nesil iPhone modeline ait bir mantık kartı sızmış olabilir

Yeni nesil iPhone modeline ait bir mantık kartı sızmış olabilir

Apple'ın iOS cihazlarına ait sızıntıları önlemek adına geçmişte çok sert tedbirler aldığı bilinse de son dönemlerde tedarik zinciri firmalarının genişlemesi sebebiyle artık sızıntılara engel olmak pek mümkün olmuyor.

Dün bir Fransız sitesinde ortaya çıkan sızıntı, yeni nesil iPhone modeline ait bir mantık kartını gözler önüne seriyor. Görsel incelendiğinde ise mantık kartında kamera kısmında bir değişiklik olduğu dikkat çekiyor. 

Kartın kamera bileşeni iPhone 5 mantık kartı ile karşılaştırıldığında bariz farklılık olduğu görülüyor. Bu da yeni modelde kamerada değişiklik olduğu iddialarını destekliyor. Apple'ın kamera özelliklerini ön plana çıkarmaya başlayan rakiplerine karşı sensörde önemli geliştirmeler planladığı dile getiriliyor. Genel kanı ise yeni nesil iPhone modelinde 13MP çözünürlükte bir kameraya yer verileceği yönünde.

Ancak mantık kartının Japon bir perakende zinciri tarafından sızdırılmış olması ucuz iPhone modeline ait olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor. Apple'ın daha düşük kalitede bir kameraya yer verecek olması, görseldeki bileşenin farklılığını açıklıyor olabilir.

Apple ucuz bir iPhone modeline yer vermeyeceğini ısrarla belirtse de pek çok kaynaktan böyle bir versiyonun en azından test edildiğine dair sayısız iddia gündeme geliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2177 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5, Apple ve iPhone 5S
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim