Anlık Bildirim

Yerli siber güvenlik girişimi ATAR dünyaya açılıyor

Farklı güvenlik ürünleri ile bir arada çalışabilen yerli siber güvenlik teknolojilerinden ATAR, yurtdışından büyük bir yatırım aldı. Bu yatırım sonucunda firma hizmetlerini küresel çapta genişletecek.

Yerli siber güvenlik girişimi ATAR dünyaya açılıyor Tam Boyutta Gör

Yerli siber güvenlik şirketlerinden Innovera tarafından geliştirilen ATAR, ATAR Labs isimli yeni şirket yapısıyla faaliyetlerini global çapta sürdürecek.
ATAR, uluslararası pazarlarda varlığını derinleştirmek üzere Diffusion Capital Partners’tan (DCP) Türkiye tarihinin en büyük çekirdek yatırımlarından birini aldı ve ATAR Labs adı ile şirketleşti. ATAR LABS’a 2.5 milyon Euroluk yatırım yapıldı. Yatırım sonucunda BAE, Avrupa ve İngiltere’ye ofisler kurulacak.

ATAR, Türkiye’nin önemli firmalarına ve kamu kuruluşlarına siber güvenliği sağlamak amacıyla danışmanlık, teknoloji ve saha hizmetleri sağlamaktadır. Farklı siber güvenlik ürünleri ile bir arada çalışmaya imkan tanıyan yenilikçi bir altyapısı bulunmaktadır. Kurumlar farklı ürünler kullanıyor olsa dahi ATAR sayesinde siber güvenliği sağlıyor ve hızlı sonuçlar elde edebiliyor. ATAR’ın gelecek planları, ATAR Labs adıyla bu başarıyı yurt dışına taşımak üzerine kurulu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3981 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
atar, atar labs ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim