Anlık Bildirim

Yüksek çözünürlüklü Windows Phone 8.1 görselleri internete sızmaya başladı

Yüksek çözünürlüklü Windows Phone 8.1 görselleri internete sızmaya başladı

 Daha önce Windows Phone 8.1 sürümü ile ilgili tek tük bulanık görsellerin internete sızdığına şahit olurken, dün itibariyle daha kaliteli ekran görüntüleri internete sızdırıldı.

MWC 2014 etkinliğinde ilk Windows Phone 8.1 sürümü taşıyan akıllı telefonları göreceğimiz tahmin edilirken, güncellemenin kendisi ise etkinlik sonrasında mevcut cihazlara dağıtıma başlayacak.

Windows Phone 8.1 ile ilgili en çok gündeme gelen yenilik bildirim merkezi taşıyor olması. Rakip platformlara bakıldığında eksikliği hissedilen bu özellik özelleştirilebilir bir yapıda kullanıcıya sunulacak.

Diğer bir yenilik ise ekran üzeri menü tuşları. Windows Phone 7 sürümünden beri gündemde olan ekran üzeri sanal tuşlar artık gerçek hayat geçiyor. Böylece daha kompakt cihazlar mümkün olabilecek.

Son yenilik ise ayrı ses kontrol butonlarının sunulması. Böylece tüm sistemin sesini kısmak yerine zil sesi, sistem bildirimleri, medya ve uygulamalar için ayrı ayrı ses kontrolü yapabileceksiniz. Ayrıca müzik çalarken üstten aşağı doğru inen ses kontrol menüsü de olacak. 

Windows Phone 8.1 ile ilgili bilinenler bu kadar. Lansman tarihine yaklaştıkça daha çok detayın internete sızması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7437 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, windows phone 8.1 ve uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim