Anlık Bildirim

Zeptolab yeni oyunu için düğmeye bastı

Oyunculara fizik kurallarını ince ayrıntısına kadar öğreten sevimli canavar Om Nom, 5. yıl şerefine yeni bir oyunla daha derslerine devam etmeyi planlıyor.
Bundan tam 5 yıl önce Om Nom adlı sevimli canavar ile mobil platformlara konuk olan Cut the Rope, fizik unsurlarını iyi kullanması ve eğlenceli grafikleri ile bir anda popüler olmuştu. Geliştiricisi Zeptolab'ı meşhur eden oyun daha sonra birkaç versiyonla daha karşımıza çıktı. 

Sevimli yaratık Om Nom'u beslemek için şekerin bağlandığı ipleri dikkatli bir şekilde kesmeniz ve yaratığın ağzına düşmesini sağlamanız gerekiyor. İplerin haricinde vantilatör, boru gibi çeşitli yardımcı araçlar da bölümlerde karşımıza çıkıyordu. 

Zeptolab 5. yıl münasebetiyle yeni bir Cut the Rope oyunu hazırlıyor. Detayları tam bilinmese de yine fizik tabanlı şeker düşürme tarzında olacak Cut the Rope : Magic Aralık ayında mobil platformlara sunulacak. Firma ayrıca mevcut oyunlarda da 5. yıl şerefine çeşitli minik hediyeler sunmayı planlıyor. Detaylar önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim