Anlık Bildirim

Popüler seri Açlık Oyunları'nın yeni filmi geliyor: Yapımına önümüzdeki yıl başlanacak

İlk filmi 2012 yılında yayınlanan, 4 filmden oluşan ve aynı isimli kitabı konu alan Hunger Games serisinin yeni filmi geliyor. The Ballad of Songbirds and Snakes'ten uyarlanacak.

Açlık Oyunları'nın yeni filmi için çekimler 2022'de başlayacak Tam Boyutta Gör

Özellikle filmlerinin yayınlandığı dönemde büyük popülerliğe sahip olan Hunger Games ya da Türkçesi ile Açlık Oyunları serisinin yeni filmi geçtiğimiz yıllarda duyurulmuştu. Şimdi de yapım aşamasından yeni bir detay paylaşıldı.

Çekimler 2022'de Başlıyor

Geçtiğimiz saatlerde Collider'in yaptığı habere göre Hunger Games serisinin 64 yıl öncesini konu alacak film The Ballad of Songbirds and Snakes ya da Türkçesi ile Kuşların ve Yılanların Şarkısı filmi için çekimler 2022'de başlayacak. Film için planlanan yayın tarihi ise 2023 sonu veya 2024 başı

Önceki Açlık Oyunları filmlerinin yönetmeni Francis Lawrence, bu filmi de yönetecek. Oyuncular henüz açıklanmadı ancak Nina Jacobson ve Brad Simpson yapımcı olarak geri dönüyor. Senaryoyu Little Miss Sunshine'ın Oscar ödüllü senaristi Michael Arndt uyarlayacak. Hikaye geçtiğimiz yıl çıkan Suzanne Collins'in aynı isimli kitabından uyarlanacak. 

Kitabın ve filmin konusu şu şekilde: Onuncu Açlık Oyunları’nı başlatacak hasat gününün sabahı. Başkent’te, on sekiz yaşındaki Coriolanus Snow akıl hocası olarak katılacağı Oyunlar’a hazırlanıyor. Başarılı olmak istiyor ve bunun için tek bir şansı var. Bir zamanların görkemli Snow ailesi zor zamanlardan geçiyor ve ailenin kaderi, Coriolanus’un cazibesiyle, zekâsıyla, hamleleriyle diğer akıl hocalarını gölgede bırakıp haracını Oyunlar’ın galibi yapmasına bağlı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim