Anlık Bildirim

Bugatti otomobiliyle otobanda 417 km/s hıza çıkan Çek milyoner, Alman hükümetini kızdırdı

Alman hükümeti, Bugatti Chiron otomobiliyle hız gösterisi yapan iş adamı Radim Passer'ı eleştirdi. Çek milyoner halka açık otobanda 417 km/s hıza çıkmış ve bu görüntüleri YouTube'da yayınlamıştı.

Alman hükümetinden otobanda 417 km/s'lik hız gösterisine eleştiri Tam Boyutta Gör

Almanya Ulaştırma Bakanlığı, Bugatti Chiron hiper otomobilini halka açık bir otobanda 417 km/s hıza çıkaran iş adamı ve yatırımcı Radim Passer'ın bu eylemini kınadı. Çek milyoner yaptığı hız gösterisinin görüntüleri birkaç hafta önce YouTube platformunda yayınlamıştı.

Bakanlık, yolu kullanan herkesin kurallara uyması gerektiğini ve otobanda maksimum hız sınırı olmamasının, sürücünün diğer insanların can güvenliğini tehlikeye sokacak aksiyonlarda bulunabileceği anlamına gelmediğini söyledi. Bildiride, otomobilin otobanda, sürücünün tam kontrolü elinde bulundurabileceği bir hızda gidebileceğinin altı çizildi.

Yol tamamen boş değildi

Yapılan hız gösterisi yolda daha az araba olması için sabah 4:50'de gerçekleştirilse de o sabah otoban tamamen boş değildi. Dolayısı ile Almanya Ulaştırma Bakanlığı'nın halka açık bir yolda bu tür yüksek hız gösterilerine göz yumması gibi bir durum söz konusu değil. Hükümet, yolu kullanan diğer sürücüleri tehlikeye atacak davranışlarda bulunulmasını kesinlikle istemiyor.

Alman hükümetinden otobanda 417 km/s'lik hız gösterisine eleştiri Tam Boyutta Gör

Almanya'da birkaç aydır otobanlara hız sınırının getirilmesi konusunda tartışmalar yaşanıyor. Tabi bunun sürücülerin güvenliği ile değil de çevre ile alakalı olduğunu belirtelim. Otomobiller ne kadar yavaş giderse o kadar az yakıt tüketimi oluyor ve çevre daha az zarar görüyor. Eğer Yeşiller partisinin çağrısı kabul görürse ülkedeki otobanlara 130 km/s hız sınırı gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11581 kez okundu.
61 kişi, toplam 67 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, araba ve
2 etiket daha bugatti chiron araç
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim