Anlık Bildirim

Amazfit GTR Mini tanıtıldı: AMOLED ekran, GPS, iki hafta pil ömrü

Amazfit markası bugüne kadarki en kompakt akıllı saat modelini piyasaya sürdü. GTR Mini adı altında piyasaya giriş yapan cihaz AMOLED ekran, 14 güne kadar pil ömrü ve GPS modülü ile geliyor.
Amazfit GTR Mini tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Amazfit, isminde mini geçmesine rağmen işlevsellik açısından dev diyebileceğimiz bir akıllı saat piyasaya sürdü. Huami çatısı altında yer alan şirket Amazfit GTR Mini modelini tanıttı. Zepp OS 2.0 işletim sistemiyle çalışan cihaz markanın en kompakt modeli olarak karşımıza çıktı.
Amazfit GTR Mini tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Amazfit GTR Mini, 416 × 416 piksel çözünürlük sunan 1.28 inç yuvarlak AMOLED ekran taşıyor. Akıllı saat 9.25 mm kalınlığında. Ayrıca paslanmaz çelik gövdeye ve 24.6 gram ağırlığa sahip. Cihazda orta seviye kullanımla 14 güne kadar kullanım süresi sağlayan 280 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor.
Amazfit GTR Mini tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Amazfit GTR Mini ayrıca Amazfit'in standart modele göre iki kat daha fazla sinyal aldığını ve beş adede kadar uydu konumlandırma sistemini desteklediğini söylediği markanın kendi GPS teknolojisi ile donatılmış olarak geliyor.

Fiyat etiketi de belli oldu

Akıllı saatin 120'den fazla spor modunu desteklediğini belirtelim. Ayrıca koşu bandı, açık havada koşu, eliptik, bisiklet, kapalı alanda yürüyüş, açık havada yürüyüş ve kürek çekme gibi yedi popüler fiziksel aktiviteyi algılayabiliyor. Her Zaman Açık ekran desteği de mevcut.

Amazfit GTR Mini tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Amazfit GTR Mini, 50 metreye kadar suya dayanıklılığa sahip. Ayrıca kalp atış hızı, kandaki oksijen doygunluğu (SpO2), uyku kalitesi ve stres seviyesini ölçebiliyor. 80'den fazla kadran içeren akıllı saat 120 dolar fiyat etiketiyle satın alınabilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim