Anlık Bildirim

Amazfit Pop 2 tanıtıldı: 1.78 inç ekran, telefon görüşmesi yapabilme, 10 gün pil ömrü

Xiaomi Mi Band üreticisi Huami yeni bir akıllı saat piyasaya sürdü. Amazfit Pop 2 adı altında çıkış yapan model AMOLED ekran, SpO2 ölçümü ve Bluetooth üzerinde arama yapma fonksiyonuyla geliyor.
Amazfit Pop 2 tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör
Xiaomi Mi Band akıllı bilekliklerin ünlü fason üreticisi Huami, Amazfit markası altında yeni bir akıllı saat duyurdu. Amazfit Pop 2 adı altında pazara giriş yapan model Hindistan'da resmiyet kazandı ve yakında satışa sunulması bekleniyor.

Cihaz 150'den fazla saat yüzü bulunan 1.78 inç boyutunda HD AMOLED ekranla karşımıza çıktı. Kandaki oksijen seviyesini (SpO2) ölçebilen model siyah ve pembe altın renk seçenekleri sunuluyor. Gelelim diğer fonksiyonel özelliklerine.

Amazfit Pop 2 tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör

Amazfit Pop 2 neler sunuyor?

Amazfit Pop 2 nabız izlemenin yanı sıra adım, mesafe ve kalori sayacı gibi standart işlevlere sahip. Buna ek olarak müzik çaların kontrolü ve bildirimlerin görüntülenmesinin yanı sıra telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan Bluetooth 5.2 bağlantısı bulunuyor.

Amazfit Pop 2 tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör
Yüzün üzerinde spor modu modunu destekleyen akıllı saat IP68 suya dayanıklılık derecesi ile geliyor. Şirkete göre akıllı saat tek şarjla 10 güne kadar dayanabilen bir pille donatıldı. Cihazın ne kadarlık bir fiyat etiketi ile satılacağı henüz belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim