Anlık Bildirim

AMD'den ekran kartı ve işlemci alanlara Xbox Game Pass hediye

Radeon Software Adrenalin 21.10.3'ü piyasaya süren AMD ayrıca seçili Radeon Grafik kartı ve Ryzen Masaüstü İşlemcisi satın alan oyunculara bir aylık PC için Xbox Game Pass hediye edileceğini duyurdu.

AMD'den ekran kartı ve işlemci alanlara Xbox Game Pass hediye Tam Boyutta Gör

Bilgisayar donanımında lider markalardan birisi olan AMD, oyuncular için yeni bir fırsata imza attı. Seçili ekran kartı ve işlemci alışverişlerinde Microsoft'un abonelik servisi olan Xbox Game Pass hediye.

AMD'den Xbox Game Pass Hediye

AMD, seçili AMD Radeon grafik kartları veya AMD Ryzen masaüstü işlemcileri satın alan oyun severlere PC için Xbox Game Pass bir aylık erişim imkanı sağlanacağını duyurdu. PC platformu için geçerli olan ve AMD XPG "Equipped for Battle" isimli bu paket için oyuncuların belirli AMD Ryzen 5000 Serisi ve AMD Ryzen 3000 Serisi masaüstü işlemcileri veya AMD Radeon RX 6000 Serisi grafik kartlarından satın almaları gerekiyor.

AMD aynı zamanda Radeon Software Adrenalin 21.10.3 sürücüsünü yayınlandı. Bu yeni güncelleme Marvel's Guardians of the Galaxy, Riders Republic, Age of Empires IV ve Doom Eternal gibi oyunlar için destek ve optimizasyonlar sunmanın yanı sıra çeşitli düzeltmeler ve daha sağlam bir denge de sağlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim