Anlık Bildirim

AMD FSR beklenenden erken gelebilir

DLSS’in ardından kullanıcılar uzun süredir AMD’den bir cevap bekliyor. Firmanın geliştirdiği süper ölçekleme çözümü beklenenden daha erken kullanıma sunulabilir.

AMD FSR beklenenden erken gelebilir Tam Boyutta Gör

Nvidia DLSS’i duyurmasının üzerinden yıllar geçmesine karşın AMD tarafı halen oyunculara somut bir gelişme sunabilmiş değil.

En son Scott Herkelman’ın FidelityFX Super Resolution’un bu yıl kullanıma sunulacağını açıklamasına karşın net bir tarih vermekten kaçınması AMD’nin FidelityFX’i halen tamamlayamamış olduğunu düşündürmüştü.

Haziran'a hazır olabilir

Buna karşın daha önce yaptığı paylaşımlarla bilinen Coreteks’in son videosuna göre FSR önümüzdeki haziran ayında kullanılabilecek.

İçerik üreticisi iddiasını küçük bir oyun stüdyosunun da dahil olduğu birkaç geliştiriciye dayandırmış. Bu da FidelityFX paketinin çoktan geliştiricilere dağıtılmaya başlandığı müjdeliyor.

DLSS’in salt donanım düzeyine uzanan mekanizmasının aksine FSR daha son aşamalarda çalışacak bir teknoloji. Bu oyun yapımcılarının üzerine daha az iş düşmesi manasına gelirken ve yapay zeka eğitimi gibi aşamaları da gerektirmiyor.

FSR’nin sunduğu performans için olumlu yorum yapılmasına karşın DLSS karşısındaki duruma dair bilgi verilmemesi ise FSR’nin başarımına dair soru işaretlerini doğuruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim