Anlık Bildirim

AMD mobil Ryzen 5000 işlemcilerinin performans verilerini paylaştı

Geçtiğimiz gün Zen 3 mimarili mobil APU’larının mimari kanadındaki detayları paylaşan AMD bugün de yeni yongalarının performans verilerinin yer aldığı slaytları paylaştı.

AMD mobil Ryzen 5000 işlemcilerinin performans verilerini paylaştı Tam Boyutta Gör

Zen 3 mimarili mobil Ryzen 5000 APU’larının mimari özelliklerini geçtiğimiz gün paylaşmıştık. AMD şimdi de tanıtımda yer verdiği işlemcilerinin performans testlerini paylaştı.

Mobil APU Ryzen Threadripper'a karşı

Üst seviyede AMD’yi temsil eden Ryzen 9 5900HX Chromium derleme ve Cinebench R20 testlerinde selefine hacimli fark attığı görülüyor.

AMD mobil Ryzen 5000 işlemcilerinin performans verilerini paylaştı Tam Boyutta Gör

Yeni mobil yonganın Ryzen Threadripper 1900X’e Cinebench R20’de sağladığı üstünlüğün yer aldığı tablo en dikkat çeken test olarak öne çıkıyor.

 

Render testlerinde rakibine sağladığı üstünlüğü koruyan mobil APU içerik üretimine dayalı uygulamalarda da kullanıcısına hız kazandıracak.

 

Diğer taraftan önümüzdeki dönemde ince dizüstülere güç verecek düşük TDP’li APU’ların oyun testleri Intel’in çözümünden başarılı durumda. Üretkenlik odaklı uygulamalar ve ofis yazılımlarında AMD’nin kendi testlerine göre yüz güldüren sonuçlar paylaşılmış.

AMD mobil Ryzen 5000 işlemcilerinin performans verilerini paylaştı Tam Boyutta Gör

AMD Ryzen 5000 ile birlikte performans kanadında bir hayli iddialı. Dolayısıyla geriye dizüstü üreticilerle gidilecek anlaşmalar sonucunda tasarlanabilecek rekabetçi dizüstülerin sunulup sunulmayacağı kalıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim