Anlık Bildirim

AMD’nin DLSS'e rakip teknolojisi FidelityFX bahar aylarında gelebilir

GPU devinin yapay zeka destekli upscale teknolojisi gelişerek ilerlerken kırmızı ekip de kendi çözümü üzerinde çalışıyor. Görünüşe göre FidelityFX hakkında daha fazla detay yakında paylaşılacak.

AMD’nin DLSS'e rakip teknolojisi FidelityFX bahar aylarında gelebilir Tam Boyutta Gör

RX 6000 tanıtımında en dikkat çeken teknolojilerden birisi de DLSS alternatifi FidelityFX’ti. Merakla beklediğimiz teknoloji yakın görünüyor.

AMD FidelityFX yakın

İddialara göre AMD önümüzdeki bahar aylarında duyuracağı yeni büyük sürücü güncellemesiyle birlikte FidelityFX teknolojisini de kullanıma sunacak. İlk başlarda Microsoft’un DirectML tabanlı olması beklenen teknoloji görünüşe göre Nvidia’nın izlediği stratejiye benzer şekilde AMD’nin kendi standartını temel alacak.

 

Hali hazırda harekete duyarlı çözünürlük değiştiren Radeon Boost ile sınırlı sayıda oyunda her sahnede olmasa da hareketli sahnelerde çözünürlük düşüşü sayesinde FPS artışı elde edilebiliyor.

AMD’nin DLSS'e rakip teknolojisi FidelityFX bahar aylarında gelebilir Tam Boyutta Gör

Diğer taraftan AMD’nin iş ortağı Sapphire’ın TriXX Boost teknolojisi sistemde belirlediği çözünürlükte çalıştırdığı oyunu kırmızı ekibin Radeon Sharpening teknolojisinden faydalanarak keskinleştiriyor.

AMD’nin DLSS'e rakip teknolojisi FidelityFX bahar aylarında gelebilir Tam Boyutta Gör

Tüm sahnelerde etkili olan TriXX Boost’ta görüntü kalitesinden ödün verildiğini belirtelim. AMD’nin yeni FidelityFX teknolojisinden beklenti bu açıdan büyük.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim