Anlık Bildirim

Google Meet'in Android sürümüne arka plan seçme özelliği geldi

Google Meet'in Android sürümünde artık kullanıcılar, video görüşmeleri sırasında arka planlarını başka bir görselle değiştirebilecek veya bulanıklaştırabilecekler.

Google Meet'in Android sürümüne arka plan seçme özelliği geldi Tam Boyutta Gör

Google Meet, geçtiğimiz yıl web sürümüne getirilen bir özelliği Android'de kullanıma sunuyor. Video konferans uygulamasının Android sürümünde kullanıcılar artık arka planını bulanıklaştırabilecek veya istedikleri bir görseli ayarlayabilecek.

Yakında iOS için de kullanılabilir olacak

Ekim 2020'de Google Meet'in masaüstü sürümüne görüntülü arama için arka planı değiştirme özelliği getirildi. Şirket artık özelliğin Android'de de kullanılabilir olduğunu söyledi.

Görüntülü arama sırasında arka plandaki nesnelerin görüşmelerde görünmemesi için oldukça faydalı olan bu özellik, iki farklı şekilde arka planı bulanıklaştırmaya veya istenilen görselleri yerleştirmeye olanak tanıyacak.

Google'ın açıklamasında: "Toplantı arka planlarınızı bulanıklaştırma veya değiştirme yeteneğine sahip olmak, kişiliğinizi daha fazla göstermenize veya tercihiniz buysa çevrenizi gizlemenize yardımcı olabilir." ifadeleri yer aldı.

Özelliğin iOS'a yakında getirileceği söylense de henüz bir tarih belirtilmedi. Ayrıca yapılan açıklamaya göre Google Meet masaüstü kullanıcıları, statik görseller yerine arka plan olarak video ayarlayabilecekler.

Google Meet (orijinal) Google Meet (orijinal) Google Meet (orijinal) Google Meet (orijinal) Google LLC İş Ücretsiz

Kaynakça https://9to5google.com/2021/06/07/google-meet-backgrounds-android/ https://workspaceupdates.googleblog.com/2021/06/replace-your-background-with-video-in.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim