Anlık Bildirim

Android 14, kişisel bilgi ve uygulamaları gizleyebileceğiniz bir özelliğe sahip olacak

Google, Private Space adı verilen yeni bir özellik üzerinde çalışıyor ve yeni işlevin ayar sayfası kısa süre önce yayınlanan Android 14 QPR2 Beta 1'de keşfedildi.

Android 14 ile kişisel bilgi ve uygulamaları gizleyebileceksiniz Tam Boyutta Gör

Android 14 işletim sisteminin geliştiricileri, kişisel verileri ve uygulamaları gizlemenizi sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre bu yeni özelliğe Private Space (Özel Alan) adı verilmiş.

Profil oluşturulabilecek

Private Space, kısa süre önce tanıtılan Android 14 QPR2 Beta 1 sürümünde keşfedildi. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, kişisel verilerin saklanacağı özel bir alanın yanı sıra alt kategorilere sahip yeni bir Android kullanıcı profili oluşturabilecekler. Özel Alan, ekran kilitlenerek korunabilecek ancak araç şu anda geliştirme aşamasında ve yayınlanmadan önce ek özellikler de kazanabilir.

Android 14 ile kişisel bilgi ve uygulamaları gizleyebileceksiniz Tam Boyutta Gör

Öte yandan birçok akıllı telefon üreticisinin cihazlarında benzer bir özelliğin yer aldığını belirtmek gerek. Örneğin, Samsung akıllı telefonlarda bu özellik "Güvenli Klasör" olarak yer alıyor. Ancak Güvenli Klasör, ayrı bir profil oluşturmanıza izin vermiyor. Bu açıdan bakıldığında Android 14'e gelecek olan Private Space kullanıcılara yeni bir işlev sunmuş olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim