Anlık Bildirim

Anker Soundcore Liberty 3 Pro duyuruldu

Anker Soundcore Liberty 3 Pro tam kablosuz kulaklık modeli yapay zekâ desteği sayesinde kulağa göre aktif gürültü engelleme yaparak pazarda öne çıkmayı başarıyor.

Anker Soundcore Liberty 3 Pro Tam Boyutta Gör

Asıl şöhretini taşınabilir enerji çözümleri ile kazanan Anker kablosuz kulaklık tarafında da beğenilen ürünler piyasaya sürüyor. Anker Soundcore Liberty 3 Pro çizgisini bir adım daha ileriye taşıyor. 

Anker Soundcore Liberty 3 Pro özellikleri ve fiyatı

Anker Soundcore Liberty 3 Pro aktif gürültü engelleme özelliği ile dikkat çekiyor. Her parçada yer alan 3 mikrofon ve kulağın iç basıncını analiz eden HearID yapay zekâ teknolojisi ile kullanıcıya en verimli gürültü engelleme yapılıyor. Tamamen dış sesler veya tamamen kullanıcı sesi arasında 3 farklı profil mevcut. 

Birden fazla cihaza aynı anda bağlanabilen kulaklıklar yüksek kalite LDAC kodeği ve Hi-Res Audio Wireless sertifikası ile geliyor. Astria Coaxial Acoustic Architecture (ACAA) yeniden tasarlanarak frekansları daha iyi hale getirmiş. 

IPX4 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı olan kulaklık 8 saate kadar kullanılabiliyor. Kablosuz şarj destekli kılıf ile 24 saat ekstra süre elde edilebiliyor. Dış kısmında dokunmatik kontrol olan Anker Soundcore Liberty 3 Pro modeli 140 Avro seviyesinden satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim