Anlık Bildirim

Apple bu yıl 10 milyon iPhone 14 Plus satışına ulaşmaya çalışacak

Apple'ın kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü iPhone 14 Plus tüketicilerden pek ilgi görmüyor. Şirket üretimini azalttığı modelle ilgili satış hedefini de revize etti.
Apple bu yıl 10 milyon iPhone 14 Plus satışına ulaşmaya çalışacak Tam Boyutta Gör
Görünüşe bakılırsa iPhone 14 Plus satışları Apple'ın beklediğinden gerçekten çok uzak. Öyle ki şirketin düşük satış performansı nedeniyle modelin üretimini yüzde 40 oranında azalttığına yönelik bilgiler gelmişti. Şimdi ise Apple'ın cihazla ilgili planlarını revize ettiği bildiriliyor.

DigiTimes'ın raporuna göre şirket yıl sonuna kadar sadece 10 milyon iPhone 14 Plus satmayı hedefliyor. Maalesef Apple'ın ilk etaptaki planlarının ne olduğunu bilmiyoruz, yalnızca rakamın 10 milyona düşürüldüğüne yönelik bilgi var. Buna karşın iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'in başarısı Apple'ın elini rahatlatıyor.

Apple bu yıl 10 milyon iPhone 14 Plus satışına ulaşmaya çalışacak Tam Boyutta Gör

90 milyon yeni iPhone hedefi sürüyor

Apple daha önce üretim hacmini yıl sonuna kadar 90 milyon akıllı telefondan 96 milyona çıkarma konusunda fikrini değiştirmiş olsa da, 90 milyon hedefi geçerliliğini koruyor. Gidişata bakılırsa iPhone 14 Plus'ın zayıf satışları bu hedefin gerçekleşmesine engel olmayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim