Anlık Bildirim

Apple Car'ın otopilot işlemcisi Güney Koreli bir şirketle ortaklaşa geliştiriliyor

Apple'ın sürücüsüz otomobili için Güney Koreli bir şirketle birlikte otopilot çipi geliştirdiği bildirildi. Apple Car'da kullanılacak bu işlemcinin 2023'te tamamlanması bekleniyor.

Apple Car'ın otopilot çipi Güney Koreli ortakla geliştiriliyor Tam Boyutta Gör

Apple'ın sürücüsüz otomobil projesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. TheElec'in haberine göre Cupertinolu şirket Apple Car'da kullanılacak otopilot işlemcisini geliştirmek için Güney Koreli bir şirketle iş birliği yapıyor.

Tesla'larda kullanılanlara çok benzer, otomatik pilot işlevini kontrol eden bir işlemciden bahsediliyor. Yapay zeka hesaplamalarını denetleyen bu tür çipler genellikle nöral işlemci birimi, CPU, GPU, bellek ve kamera arayüzlerinin entegrasyonunu sağlıyor.

Apple Car'ın otopilot çipi Güney Koreli ortakla geliştiriliyor Tam Boyutta Gör

2023'te tamamlanması bekleniyor

Kaynaklara göre söz konusu proje geçen yıl başlatıldı. Önümüzdeki yıl tamamlanması bekleniyor. Apple Car sıklıkla gündemi meşgul etse de aracın çıkışına daha uzun bir süre var. Gelen bilgiler 2025 yılında tanıtılacağı yönünde ancak bu daha da gecikebilir.

Kaynakça https://appleinsider.com/articles/22/02/22/apple-car-autopilot-system-rumored-to-be-connected-to-new-korean-supplier http://www.thelec.net/news/articleView.html?idxno=3851 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim