Anlık Bildirim

Apple Car projesinden önemli bir mühendis daha ayrıldı

Apple'ın sürücüsüz otomobil projesinde çalışan önemli mühendisler görevi bırakmaya devam ediyor. Son olarak otonom sistemler direktörü Christopher “CJ” Moore şirketten ayrıldı.

Apple Car projesinden önemli bir mühendis daha ayrıldı Tam Boyutta Gör

Apple'ın otonom araç projesinde yaprak dökümü sürüyor. Bloomberg'in aktardığı habere göre Apple Car projesinde otonom sistemler direktörü olarak görev yapan Christopher “CJ” Moore, sürücüsüz otomobiller için teknolojiler geliştiren Luminar şirketine katılmak üzere şirketten ayrıldı.

Deneyimli mühendis Apple'daki görevine geçtiğimiz yılın Ağustos ayında başlamıştı. Cupertiolu şirketteki macerası bir yıldan daha kısa sürdü. Moore, Apple'a geçmeden önce Tesla'da 7 yıl boyunca otopilot geliştirme departmanını yönetti. Kendisi artık Luminar'da yazılım geliştirme ekibine liderlik edecek.

Apple Car projesinden önemli bir mühendis daha ayrıldı Tam Boyutta Gör

Üst düzey isimler projeyi bırakıyor

Apple'ın otomobil projesindeki yüksek profilli ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor. Son iki yılda neredeyse tüm Apple Car yönetim ekibi ayrıldı. Kısa bir süre önce de makine öğrenimi direktörü Ian Goodfellow, Google'a geçmişti.

Apple Car projesinden önemli bir mühendis daha ayrıldı Tam Boyutta Gör

Son dönemde birkaç üst düzey yönetici ve mühendis de dahil olmak üzere 10'dan fazla kişi Apple Car projesinden ayrıldı. Apple'ın ilk elektrikli otomobilini 2025 yılında tanıtması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim