Anlık Bildirim

Apple gelecek yıl MacBook Air'ın ismini değiştirebilir

Apple, giriş seviyesi dizüstü bilgisayarının ismini değiştirmeyi planlıyor. Şirket önümüzdeki yıl "Air" takısını rafa kaldırarak cihazı MacBook olarak piyasaya sürebilir.

Apple gelecek yıl MacBook Air'da isim değişikliğine gidebilir Tam Boyutta Gör

Daha önce, M1 işlemcili iPad Pro'nun piyasaya sürüleceğini doğru bir şekilde sızdıran DylanDKT takma adlı duyumcu, bu kez 2022'nin ortalarında çıkış yapması beklenen MacBook Air ile ilgili bazı ilgi çekici detaylar paylaştı.

Apple giriş seviyesi dizüstü bilgisayarı için MacBook Air ismini kullanmayı bırakabilir. Şirketin "Air" takısını rafa kaldırıp cihazın ismini MacBook olarak değiştirmek istediği bildiriliyor. Peki bundaki amaç ne olabilir?

MacBook Air / MacBook 2022 neler sunacak?

Görünüşe bakılırsa Apple, Mac serisinin ismini sadeleştirmek ve iPhone ile uyumlu hale getirmek istiyor. Şu an yeni nesilde iPhone 13 ve iPhone 13 Pro var. Dolayısı ile gelecekte sadece MacBook ve MacBook Pro'nun kaldığını görebiliriz.

MacBook Air / MacBook 2022'nin resmi duyurusunun Apple'ın bahar etkinliğinde yapılması bekleniyor. Dizüstü bilgisayarın MagSafe manyetik şarj, 24 inç iMac'e benzer renk seçenekleri, mini LED ekran ve 1080p web kamerası ile geleceği konuşuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim