Anlık Bildirim

Apple'ın AR/VR başlığı hakkında yeni detaylar sızdırıldı

Dev teknolojisi şirketi Apple, yeni AR/VR başlığını tanıtmaya hazırlanıyor. Farklı teknolojileri içermesi beklenen yeni başlık hakkında yeni detaylar sızdırıldı.

Apple'ın AR/VR başlığı hakkında yeni detaylar ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Arttırılmış gerçeklik alanında yatırımlarını sürdüren Apple, 2022 yılının sonlarında yeni AR/VR başlığını tanıtmayı planlıyor. Beraberinde farklı teknolojileri getirmesi beklenen arttırılmış gerçeklik başlığı hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Tasarımı ile kolay bir kullanım sunabilir

İki adet Sony 4K mikro OLED panel ve bir adet Samsung AMOLED panel ile beraber üç farklı ekrana ev sahipliği yapması beklenen Apple VR Başlığı, Analist Ming-Chi Kuo’ya göre katlanmış iki adet 3P Pancake (Optik kalitesi yüksek taşınabilir lens türü) lense sahip olacak.

Oyun, medya ve iletişim özellikleri ile Metaverse dünyasına da giriş yapacak yeni başlığın, daha kompakt ve hafif bir tasarıma olanak tanıyacak pancake lensleri ile kullanıcı deneyimini arttıracağını söyleyebiliriz. Ayrıca özel bir uygulama marketi ile piyasaya çıkması beklenen başlık hakkında yeni bir tasarımda paylaşıldı.

Apple'ın AR/VR başlığı hakkında yeni detaylar ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Görselden yola çıkarak yumuşak ve örgülü yüz koruma hatları ve değiştirilebilir kafa bantları ile gelecek Apple VR başlığı, kavisli tasarımı ile kullanıcılara kolay bir kullanım sunabilir. Sektörde fark yaratması beklenen yeni başlığın 1000 ila 3000 dolar arasında bir fiyatlandırmaya sahip olacağı düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim