Anlık Bildirim

Apple'ın yeniden tasarladığı Mac Pro'nun satış tarihi resmileşti

Haziran ayında WWDC 2019’da duyurulan Apple’ın yeni Mac Pro ve Pro Display XDR’ın resmi satış tarihi kesinleşti. Rendeye benzer tasarıma sahip Mac Pro 10 Aralık tarihinden itibaren satışta olacak.

Apple'ın yeniden tasarladığı Mac Pro'nun satış tarihi resmileşti Tam Boyutta Gör

Apple'ın tamamen yeni Mac Pro ve Pro Display XDR'ın satış tarihi, iPhone kullanıcılarına gönderilen bir e-postayla belirtildi. Yeni Mac Pro tanıtıldığı günden bu yana özellikle rendeye benzeyen tasarımı ve büyük boyutlarıyla dikkat çekiyor.

Basında çıkan haberlere göre, Apple'ın Mac Pro ve Pro Display XDR'ı bu sonbaharda piyasaya süreceği söyleniyordu ancak dün gönderilen e-postaya göre satışların 10 Aralıkta ABD'de başlanacağı duyuruldu. Yeni Pro Display XDR 4999 dolardan, Mac Pro ise 5999 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Pro Display XDR'ın standını almak isteyen müşteriler ayrıca 999 dolar ödeme yapmak zorunda kalacak.

Apple'ın yeniden tasarladığı Mac Pro'nun satış tarihi resmileşti Tam Boyutta Gör

Pro Display XDR, ince çerçeveli yapısıyla, 32 inç büyüklüğünde ve 6016 x 3384 çözünürlükteki ekranıyla satışa sunulacak. Giriş seviyesi Mac Pro, 32 GB(Dört adet 8 GB DIMM) ram, 256 GB SSD depolama, 8 çekirdekli 3.5 GHz Intel Xeon W işlemci ve AMD Radeon Pro 580X GPU özelliklerine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim