Anlık Bildirim

Apple, Let Loose etkinliğinde Apple Pencil Pro'yu tanıtabilir

Apple, Let Loose etkinliğinde 2024 iPad modelleriyle birlikte aksesuarlarını tanıtacak. Yeni Apple kalem, Apple Pencil Pro olarak adlandırılabilir.              
yeni Apple kalem Apple Pencil Pro Tam Boyutta Gör
Apple, yarın Let Loose etkinliğinde 2024 iPad Pro ve iPad Air 6 modelleriyle birlikte yeni iPad aksesuarlarını tanıtacak. Yeni Apple kalemin Apple Pencil 3 olarak geleceği söyleniyordu ancak Apple’ın Japonya sitesinde birden fazla kez "Apple Pencil Pro” ibaresinin geçtiği fark edildi.

Yeni Apple kalem "Apple Pencil Pro" olarak tanıtılabilir

Apple Pencil Pro kilit özelliği Tam Boyutta Gör
Apple, şu anda üç nesil Apple Pencil satıyor: Apple Pencil (1. nesil), Apple Pencil (2. nesil) ve Apple Pencil (USB-C). Apple’ın Japonya sitesindeki kodda bir hata yoksa seriye Apple Pencil Pro katılacak. Yeni iPad kaleminin çizim sırasında bağlamsal eylemlere erişimi kolaylaştıracak, dokunsal geri bildirimli yeni sıkma hareketine sahip olması bekleniyor. Bu özellik iPadOS 17.5’in geliştirici beta sürümünde kodlar arasında fark edilmişti.

Beklendiği gibi yeni Apple Pencil Pro, serinin en üst modeli olursa mevcut üç modele ne olacağı belli değil.

Apple etkinliği Türkçe çeviri ile DH'de

Apple’ın yeni iPad modellerini tanıtacağı Let Loose etkinliği, YouTube kanalımızdan canlı olarak yayınlanacak. Etkinliği Türkçe simültane çeviri ile takip etmek isteyenleri yarın saat 17.00’deki YouTube yayınımıza davet ediyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim