Anlık Bildirim

Apple Watch Series 7 yeni sensör barındırmayacak, bataryayı büyütecek

Apple Watch Series 7 ile birlikte Apple’ın 18 saat ortalama kullanım süresini arttırmak istediği ve bunun için kasayı biraz daha büyüterek bataryaya alan açtığı iddia ediliyor.

Apple Watch Series 7 kullanıma odaklanıyor Tam Boyutta Gör

Apple’ın bu yıl sonlarında piyasaya süreceği yeni Apple Watch modeli için iddialar giderek artıyor. Yeni sensörlere odaklanmak yerine Apple’ın biraz daha kullanım sürelerini uzatmak istediği kesin gibi. 

Apple Watch Series 7 neler sunacak?

Apple Watch Series 7 adını alması beklenen akıllı saat beklentilerin aksine kan şekeri ölçümü gibi daha gelişmiş sensörlere yer vermiyor. Apple bunları gelecek yılın modellerine saklarken bu yıl biraz daha kullanım süreleri üzerinde duracak. 

Daha önce de Apple Watch Series 7 kasasın bir miktar kalınlaşacağı gündeme gelmişti. Apple S7 yongasının çift taraflı paket tasarımına geçiş yapması ile birlikte kasada da hatırı sayılır bir miktar alan açılacak. Apple’ın bu alanı bataryayı büyüterek dolduracağı ifade ediliyor. 

Kullanım sürelerini mevcut modellerden biraz daha uzatacak olan Apple’ın ayrıca tasarım tarafında da keskin hatlara geçiş yaparak eski müşterileri hedefleyeceği da dile getiriliyor. Diğer taraftan ultra geniş bant teknolojisinin de daha hassas konumlama için geliştirileceği vurgulanıyor. Son olarak Apple Watch SE modelinin bu yıl bir devam versiyonunun olmayacağı da belirtiliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim