Anlık Bildirim

ARK Investment, Grayscale’den Bitcoin hissesi aldı

Ünlü yatırımcı Cathie Woods’un şirketi ARK Investment, Grayscale üzerinden GBTC hissesi satın aldı.                                                               

ARK Investment, Grayscale’den Bitcoin hissesi aldı Tam Boyutta Gör

Büyük şirketler, Bitcoin ve Bitcoin hisseleri üzerinde yatırımlarına devam ediyor. Maksimalist olarak bilinen isimler, düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendiriyor. Örneğin Michael Saylor, her düşüşün yarattığı kaosta alım yönlü yaklaşım sergiledi.

Bu defa Cathie Woods, şirketinin kripto paralara olan ilgisinin artacağını belirtti. Cathie Woods’un şirketi ARK Investment, Grayscale üzerinden GBTC hissesi satın aldı. 

Kripto odaklı birçok şirket yatırım alanlarını genişletiyor. Şirketler özellikle kripto piyasasının düşüş yaşadığı bir dönemde durumu fırsata çevirmek için yatırım yapıyor. Son olarak çıkan haberlere göre; Cathie Wood’un liderliğindeki Ark Investment Management, Grayscale’den Bitcoin hissesi satın aldı.

ARK Investment Management, her fırsatta Bitcoin (BTC) yatırımı yapmaya devam ediyor. FTX ile beraber yaşanan kriz ortamında oldukça büyük bir düşüş yaşayan Bitcoin, ARK Investment için fırsat olarak görüldü. ARK Investment bu alım fırsatını değerlendirdi.

Hatırlatmak gerekirse Ark Investment Management, kısa süre önce 1,4 milyondan fazla Coinbase hissesini sattığını açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim