Temelinde bir anakart üreticisiyken önce bilgisayar bileşenleri pazarına ardından da ekran kartı pazarına adımını atan ASRock şimdi de oyuncu monitörleri pazarına giriş yapacak. İlk iki model sertifika onaylarında görüldü.
ASRock Phantom oyuncu monitörleri
ASRock Phantom markası altında kayıtları yapılan iki monitörden ilki ASRock PG34WQ15R. 34 inçlik 3440x1440 piksel çözünürlüğe sahip olan monitör VA panel kullanıyor. DisplayPort ile 165Hz tazeleme hızına ulaşan ürün AMD FreeSync Premium ile yırtılmaların da önüne geçiyor.
ASRock PG27FF monitör ise biraz daha maliyet odaklı. 27 inçlik IPS panelinde Full HD çözünürlük sunan ürün hem HDMI hem de DP üzerinden 165Hz verebiliyor. Yine FreeSync Premium özelliği tercih edilmiş.
Halen sertifika sürecinde olduğu için ilk ASRock oyuncu monitörleri ne zaman satışa sunulacak, hangi özelliklere sahip olacak ve hangi fiyat etiketlerini taşıyacak bilinmiyor ancak yıl bitmeden bir tanıtım bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.