Anlık Bildirim

Asus dünyanın ilk WiFi 6E yönlendiricisini duyurdu

Asus ROG Rapture GT-AXE11000 oyuncu yönlendiricisi ilk WiFi 6E kullanan ağ ürünü oldu. 11000Mbps kablosuz ve 1Gbps LAN aktarım hızları ile oyunlar akıcı olacak.

Asus dünyanın ilk WiFi 6E yönlendiricisini duyurdu Tam Boyutta Gör

Dün gece saatlerinde Meta Buffs adıyla düzenlediği sanal lansmanda oyunculara yönelik yeni ekipmanlarını tanıttı. Bunların arasında dünyanın ilk WiFi 6E teknolojisini barındıran yönlendirici de yer alıyor.

ROG Rapture GT-AXE11000 özellikleri

ROG Rapture GT-AXE11000 dünyanın ilk WiFi 6E teknolojisini destekleyen yönlendiricisi oldu. Daha geniş kapasitelere ulaşarak bant genişliğini verimli kullanan WiFi 6 teknolojisi bir de WiFi 6E versiyonu barındırıyor. WiFi 6E versiyonu ek olarak 6GHz frekansını kullanarak öncelikli cihazların kalabalığa takılmadan yüksek bağlantı hızlarına ulaşmasını sağlanıyor.

8 antenli bir tasarıma sahip olan yönlendirici 3 bant üzerinden toplamda 11000Mbps aktarım hızlarına ulaşırken WAN hızları da 2Gbps seviyesine çıkıyor. WiFi 6 için 4x4 anten dizilimi kullanılırken 2.5Gbps LAN portları da 1Gbps hızlara ulaşıyor.

Donanım tarafında 1.8GHz hızında 4 çekirdekli bir işlemci ve 1GB RAM yer alırken özel bir 6GHz güçlendirici de sinyal kalitesini arttırıyor. ROG Rapture GT-AXE11000 oyuncu yönlendiricisi için henüz bir fiyat açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim