Anlık Bildirim

Asus ROG Spatha X kablosuz fare duyuruldu

Asus ROG Spatha X kablosuz fare modeli uzun kullanım ömrü ve yüksek sensör hassasiyeti sayesinde oyuncuların anlık tepkilerine en iyi cevabı verecek şekilde geliştirildi.

Asus ROG Spatha X dayanıklığa odaklanıyor Tam Boyutta Gör

Oyuncu sektörünün özellikle pandemi döneminde çok daha geniş bir kitle haline gelmesi üreticilerin de yatırımlarını arttırmasına neden oluyor. Asus ROG markası yeni bir kablosuz fare duyurdu.

Asus ROG Spatha X özellikleri ve fiyatı

Asus ROG Spatha X kablosuz fare modeli 2.4GHz kablosuz bağlantı yanında USB 2.0 kablolu bağlantı seçeneği de sunuyor. 2016 yılında piyasaya çıkan Asus ROG Spatha modelinden tasarım anlamında bir farkı yok. 

Sensör tarafında 19000DPI ile hassasiyet iki katına çıkıyor. ROG Micro tuşlar ise 70 milyon basış ömrü ile farenin dayanıklılığını arttırıyor. Oyuncular düşünülerek konumlanan 12 tuş programlanabiliyor. 

RGB aydınlatma kapalı 67 saat kullanılabilen Asus ROG Spatha X modeli kullanmadığınız anlarda şarj etmeniz için manyetik bir dock ünitesi de sunuyor. 15 dakikalık şarj ile 12 saatlik kullanım süresi elde edilebiliyor. Asus ROG Spatha X için 150$ fiyat etiketi belirlenmiş. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim