Anlık Bildirim

Banggood 11.11 Alışveriş Festivali 2021: Yılın en sıcak fırsatı için özel bonuslar

Banggood 11.11 Alışveriş Festivali 2021, 1 Kasım'da başladı. Büyük indirimler ise 10 Kasım'da başlayacak ve 48 saat boyunca devam edecek. Banggood 11.11 indirimleri hakkında tüm detaylar burada.

Banggood 11.11 Alışveriş Festivali 2021 başladı Tam Boyutta Gör

Çinli alışveriş sitesi Banggood’da yılın en büyük indirim festivali 11.11 indirimleri heyecanı sürüyor. Banggood 11. 11 Alışveriş Festivali 2021 kampanyası için ilk fırsatlar şimdiden başladı. 12 Kasım tarihine kadar kampanyalar devam edecek. 11.11 indirimlerinde yüzde 70’e varan indirimler yapılacak ve kullanıcılara milyonlarca bonus dağıtılacak. Yılın en büyük tasarrufunu elde etmeniz sağlanacak. Ayrıca Xiaomi dahil birçok markayla yapılan özel anlaşma ile bu markaların pek çok ürünü yılın en düşük fiyatlarına ulaşacak. Banggood, kampanya hakkında detaylı bilgi para tasarrufu ipucu sayfası hazırlamış. Gelin kampanyalara yakından bakalım.

Yukarıda belirttiğimiz gibi Banggood 11.11 indirimleri iki döneme yayılacak. Isınma dönemi olarak adlandırılan dönem 1 Kasım’da başladı ve 9 Kasım’a kadar sürecek. Bu fırsat dönemi boyunca bazı ürünlerde indirim yapılacak. İndirimlerin yanı sıra kupon 11.11 indirimlerinde kullanabileceğiniz bazı kuponlar dağıtılıyor.

Asıl 11.11 indirimleri ise 10 Kasım’da başlayacak ve 48 saat sürecek. Kampanyaya dahil ürünlerde en düşük fiyatlar sunulacak. Ayrıca flaş fırsatlar kapsamında 0,01 dolara çeşitli ürünler satılacak. Hatta 0,01 dolara akıllı telefon bile satışa çıkacak. Alarmları hazırlayın.

Banggood 11.11 Alışveriş Festivali 2021 başladı Tam Boyutta Gör

Kaçırmamanız gereken Banggood 11.11 Isınma İndirimi: 1 dolar depozito öde %70 indirim kazan

Önemli markaların çok satan ürünlerinde depozito kampanyası başladı. Xiaomi, Blitzwolf, Eachine gibi popüler markalar için en iyi fırsatlar sunulacak. Kampanyadaki ürünleri belirtilen fiyatlarla 10 Kasım’da alabilmek için ısınma dönemi ürünleri belirtilen fiyatlara almak 1 dolar veya 3 dolarlık depozito ödeyebilirsiniz. Depozito yatırarak indirimli alabileceğiniz ürünler burada:

https://ban.ggood.vip/10qsi

11.11 Süper İndirimleri: Çok satanlar ve yeni gelenlerde %70’e varan indirimlerle en iyi fiyatlar

Banggood 11.11 indirimlerinin en sıcak fırsatları için 11.11 Süper İndirim sayfasını kontrol edebilirsiniz. Burada çok satan markalarda yüzde 70 indirim, yeni gelen ürünlerde yüzde 55 indirim bulacaksınız. Örneğin Mi Band 6 42,99 dolara, Topshak TS-PW1 65,99 dolara satılacak. BlitzHome BH-AF2 Akıllı Tava Temizleyici 85 dolara müşterilerle buluşacak. İndirimlerin yanı sıra bazı ürünler için 7 günde teslimat hizmetinden faydalanabilirsiniz. Süper indirim hakkında daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz:

https://ban.ggood.vip/10qso

Banggood 11.11 Alışveriş Festivali 2021 başladı Tam Boyutta Gör

Yetişen Alır – Az stok, çok indirim

Banggood çeşitli ürünlerde az stoğa çok indirim uygulayacak. Normalde çok daha yüksek fiyata satılan ürünleri Snap Up indirimlerinde sadece 10 dolara alabileceksiniz. Ayrıca Flaş fırsatlar kapsamında da ürünlerde anlık güzel indirimler yapılacak. Örneğin, Snap Up indirimlerinde Eachine E016F 97,65 TL’ye satışa çıkacak. Ayrıca, Çoklu teklif adı verilen özel fırsatlar da ilginiz çekebilir. Burada bir üründen ne kadar çok satın alırsanız o kadar çok tasarruf edeceksiniz. Örneğin, saklama için olmazsa olmaz olan KING DO WAY 4PC Giysi Saklama Çantası, çoklu alımlarda 7,99 dolar fiyat etiketi ile satılacak. Detaylı bilgi burada:

https://ban.ggood.vip/10qsj

Marka Fırsatları: All star markalarda indirim

Banggood 11.11 alışveriş festivali boyunca ünlü markalarda indirim şöleni yaşanacak. Yıldız makalarda yılın en büyük indirimleri yapılacak. Örneğin Xiaomi’de yüzde 46’ya varan, Bilitzwolf’de yüzde 57’ye varan ve Eachine’de yüzde 37’e varan indirimler yapılacak. Bu indirimler hakkında bilgi için:

https://ban.ggood.vip/10qsl

Banggood 11.11 Alışveriş Festivali 2021 başladı Tam Boyutta Gör

Daha fazla indirim için bir de bunlara bakın:

Kupon Fırsatları: Banggood tarafından kullanıma sunulan kuponlarla çeşitli marka, ketegori ve ürünlerde geçerli indirimler sunuluyor. İndirim kuponları sayfasını ziyaret edip kuponları toplamayı unutmayın.

999.999 dolar İndirim Yağmuru: Allowance Rain isimli sayfayı ziyaret edip Go yazısına bastığınızda gökten indirim kuponu yağdığını göreceksiniz. Bu kuponları toplayarak 11.11 indirimlerindeki fırsatları katlayabilirsiniz. Eğer çok şanslıysanız 999 dolarlık indirim kuponunu yakalayabilirsiniz. Kupon yağmuru boyunca toplam 999.999 dolar değerinde kupon dağıtılacak. İndirim yağmurundan faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz:

https://ban.ggood.vip/10qsm

Affilate kampanyası ipuçları:

Banggood, satışlar karşısında komisyon ödediği affilate iş birlikleri için 1 Kasım’dan 28 Kasım’a kadar iki farklı Affilate kampanyası sunuyor.

Kampanya 1: 4.000 dolar bonus için 6.000 dolar satış yapın

Etkinlik dönemi boyunca affilate komisyonlarının yanı sıra çeşitli bonuslar sunulacak. Bonuslar nasıl kazanılır:

  1. 1 Kasım’dan 28 Kasıma kadar günlük giriş yaparak daha fazla bonus kazanın
  2. Hit Satışlarda Artış Bonusu: 23 Kasım-28 Kasım tarihlerinde yüksek satışlara ulaşarak çok daha fazla bonus kazanabilirsiniz. Ne kadar çok satış o kadar çok bonus anlamına geliyor.
  3. Bonus dönemleri boyunca (10 Kasım - 12 Kasım ve 23 Kasım - 28 Kasım arası) tüm iş ortakları sipariş tutarlarına göre farklı CPA bonusları alabilirler. 11.11 ve Black Friday indirim dönemlerinde 300 dolara varan CPA bonusları uygulanacak.

Daha fazla komisyon nasıl alınır?

  1. 10 Kasım’dan 12 Kasım’a kadar snap up indirimlerinde yüzde 1 daha dafazla komisyon elde edebilirsiniz.
  2. Ne kadar çok satış yaparsanız o kadar çok komisyon alabilirsiniz.

Kampanya 2: Affilate Onur Listesi

Affilate Onur Listesi, 8 Kasım – 28 Kasım tarihleri arasında online olarak düzenlenecek. Banggood’a kazandırdığınız yeni müşteri sayısına göre sıralama yapılacak. Daha fazla müşteri getirirseniz daha yüksek sıralara ulaşabilirsiniz. Bu sayede Banggood kupa ve t-shirtleri gibi hediyeler alabilirsiniz..

Banggood 11.11 Alışveriş Festivali, en iyi fırsatları sunmak için geliyor. Müşterilerin indirimli ürünlere ulaşabilmesinin yanı sıra Banggood iş ortaklarının da daha fazla komisyon ve bonus kazanmaları için fırsat mevcut. Şimdi Banggood 11.11 indirimlerini keşfetmek için buraya göz atın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim