Anlık Bildirim

Başarılı aksiyon filmi serisi Kingsman için yaklaşık 7 yeni film planlanıyor

İlk filmi 2014 yılında yayınlanan aksiyon türünün son dönemdeki başarılı serilerinden Kingsman için yaklaşık olarak yedi yeni film planı bulunuyor.

Başarılı aksiyon filmi serisi Kingsman için yaklaşık 7 yeni film planlanıyor Tam Boyutta Gör

İlk filmi 2014 yılında, ikinci filmi ise 2017 yılında yayınlanan çizgi roman uyarlaması olan Kingsman serisi için yaklaşık 7 farklı film planlanılıyor. 

Dave Gibbons ve Mark Millar'ın The Secret Service adlı çizgi romanından uyarlanan Kingsman serisi 2014 yılında ilk filmi ile karşımıza çıktı ve kendine hayran bıraktı. 2017 yılındaki devam filmi ile yine memnun eden bir film sundular bizlere. Şimdi ise Marv Group CEO'su Zygi Kamasa, serinin geleceğinde yaklaşık 7 farklı film planladıklarını açıkladı.

Zygi Kamasa'nın söylediğine göre şu anda geliştirilmekte olan bir Kingsman dizisi bulunuyor. Kingsman'in yanısıra 2 - 3 farklı seri üzerinde daha uğraşıyorlarmış. Kingsman serisinin yeni filmi olan The King's Man ilk iki filmin öncesini konu alacak. Hatta spesifik olarak Kingsman'in kuruluşunu anlatacak ve bizleri I. Dünya Savaşı'na götürecek. Film ile ilgili yapılan ilk açıklamalara göre The King's Man, Kingsman 3'ün altyapısını hazırlayacak.

The King's Man'in vizyon tarihi 26 Şubat 2021. Filmin oyuncu kadrosunda Ralph Fiennes, Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Daniel Brühl, Matthew Goode, Charles Dance, Rhys Ifans, Harris Dickinson, Tom Hollander ve Djimon Hounsou bulunuyor. Filmin yönetmenliğini Matthew Vaughn üstleniyor. Filmin senaristliğini ise Matthew Vaughn ve Karl Gajdusek üstleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9254 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kingsman, devam filmi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim