Anlık Bildirim

Beats Studio Buds ülkemizde satışta

Aktif gürültü engelleme özelliği olmasına karşın Apple’ın özel ses yongalarından mahrum olan Beats Studio Buds tam kablosuz kulaklık modeli ülkemizde satışa çıktı.

Beats Studio Buds raflarda Tam Boyutta Gör

Beats markasının geleneksel anlamda ilk tam kablosuz kulaklık modeli olan Beats Studio Buds ülkemizde de satışa sunuldu. Aktif gürültü engelleme olsa da bazı bileşenlerde kırpmalar yaşanmış. 

Beats Studio Buds özellikleri ve fiyatı

Sapsız bir tasarıma sahip olan Beats Studio Buds bu bakımdan kulakta dışarıya bir sarkıntı oluşturmuyor. IPX4 ile kulaklık terlemelere dayanıklı. Kulaklık parçalarında yer alan mikrofonlar aktif gürültü engelleme görevini yerine getirebiliyor. Şeffaf mod ise dışarıdaki sesleri belirli ölçekte duyabilmenizi sağlıyor. 

Dokunmatik kısım ile kontrol sağlanırken iOS için yerleşik, Android için uygulama destekli özelleştirmeler sunuluyor. Apple yeni kulaklığın çok rol çalmasını istememiş olacak ki H1 veya W1 ses yongalarına yer vermemiş. Bu yongalar AirPods serisine özel kalacak. Bu bakımdan mekansal ses mevcut değil. Yine hassas konumlama gibi özellikler bulunmuyor. 

Tek şarj ile gürültü engelleme açık 8 saat gidebilen kulaklık şeffaf mod varken 5 saat kullanılabiliyor. Kutusu ise 16 saat civarında ekstra süre sağlıyor. 5 dakikalık şarj ile kulaklıklar 1 saatlik kullanım süresi elde edebiliyor. Beats Studio Buds kulaklık modeli 1499TL fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim