Anlık Bildirim

BİM, uygun fiyata Steelseries Rival 110 oyuncu faresi satacak

BİM'e Steelseries Rival 110 oyuncu faresi geliyor. Steelseries Rival 110, 22 Haziran tarihinden itibaren BİM'de sadece 139 TL'ye satılacak. Steelseries Rival 110 özellikleri:

bim steelseries rival 110 fiyatı özellikleri Tam Boyutta Gör

Son haftalarda uygun fiyata teknolojik ürünler satışa sunan BİM, bu defa Steelseries markasının çok tutulan modellerinden Steelseries Rival 110 oyuncu faresini satacak. Ayrıca markası açıklanmayan bir akıllı saat modeli de müşterilerin beğenisine sunulacak.

Steelseries Rival 110, BİM’de 139 TL’ye satılacak. Steelseries Rival 110, normalde 199 TL’ye satılıyor. Bu bütçelere oyuncu ekipmanı arayanların listesine eklemesini tavsiye ediyoruz. Akıllı saate baktığımızda ise saatin marka ve modeli yazmıyor. Fiyatının 79 TL olacağı ve görselde yazan teknik özellikler dışında bilgi sahibi değiliz.


Steelseries Rival 110 özellikleri

Steelseries Rival 110’da TrueMove1 sensör kullanılıyor. Bu sensör düşük gecikme ve hızlı tepki süresi sunduğu için oyuncular tarafından tercih ediliyor. 7200 CPI, 240 IPS e-spor oyunları için bu fiyata beklenilen teknik altyapıyı sunuyor.


Farenin arka yüzeyindeki Prism RGB aydınlatmanın rengi özelleştirilebiliyor ve diğer Steelseries ekipmanları ile eşleştirilebiliyor. Farenin sol bölümünde, programlanabilir iki adet ekstra tuş bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18484 kez okundu.
40 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bim, steelseries rival 110 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim