Anlık Bildirim

Logitech G512 klavye ve yeni mekanik tuş seçeneği GX Blue tanıtıldı

Logitech G, yeni üst seviye oyuncu klavyesi G512 ve yeni mekanik tuş anahtarı seçeneği GX Blue modellerini tanıttı. Logitech G512 ve GX Blue özellikleri haberimizde:

Logitech G512 gx blue özellikleri Tam Boyutta Gör
 

Logitech, yeni mekanik oyun klavyesi G512 ve mekanik tuş anahtarı seçeneği GX Blue modellerini duyurdu.

Logitech G512, firmanın üst seviye diğer modellerinden G413 ve G513’ün melezi bir tasarıma sahip. Mekanik oyun klavyesi G512, kullanıcılarına Tactile, Linear ve GX Blue olmak üzere üç farklı tuş anahtarı seçeneği sunuyor.


Logitech GX Blue nedir?

Yeni GX Blue tuş anahtarı, basıldığında hissedebilen ve klik sesiyle duyulabilen enerjik bir geribildirim sunuyor. Tactile, doğrudan geribildirim tercih eden oyuncular için vuruş sırasında yumuşak bir dokunsal geribildirim, Linear ise pürüzsüz bir tuş vuruşu sağlıyor.

Logitech G512 özellikleri 

Logitech G512, oyuncuların önem verdiği RGB ışıkları diledikleri gibi özelleştirip ışık ve animasyonlar oluşturabileceği LIGHTSYNC teknolojisini barındırıyor. Dayanıklılık ve tasarımsal anlamda katkı sağlaması adına ön yüzeyin tamamında 5052 alaşım materyalkullanılıyor. Carbon renk seçeneği olan modelde bu alaşım kendini belli ediyor.

Logitech G512’nin oyunculara üç farklı mekanik tuş anahtarı seçeneği sunması dikkat çekiyor. Yeni GX Blue tuş seçeneğin, markanın yüksek performanslı bir başka modeli G513’e de eklenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim