Anlık Bildirim

Binance, Avustralya doları işlemlerini askıya aldı

Binance Avustralya, Avustralya doları (AUD) yatırma işlemlerini askıya aldığını duyurdu. Yatırımcılar alım satım için Avustralya doları yatıramayacak.                 
Binance, Avustralya doları işlemlerini askıya aldı Tam Boyutta Gör
Binance Avustralya, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Avustralya doları PayID para yatırma işlemlerinin askıya alındığını ve banka havalesi ile para çekme işlemlerinin de üçüncü taraf ödeme hizmeti sağlayıcısı tarafından alınan bir karar nedeniyle etkileneceğini söyledi. Platform, para çekme işlemleri ile ilgili durum netleşinceye kadar kullanıcılara zaman çizelgesi hakkında bilgi vereceklerini belirtti.

Son dönemde birçok borsa yaptıkları açıklamalar ve çalışmalar ile sık sık gündeme geliyor. Son olarak kripto para borsası Binance Avustralya, Avustralyalı ödeme hizmetleri sağlayıcısı şirketin desteği durdurması nedeniyle Avustralya doları hizmetlerini askıya aldı. Söz konusu açıklama Binance Avustralya‘nın resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

Hatırlatmak gerekirse  Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu, grubun yerel operasyonlarını gözden geçirirken, Binance’in ülkedeki türev işlemlerine ilişkin lisansını iptal etmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim