Bitci Haberleri

Etiket
Son dakika bitci haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), bitci hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
10 AY

GİRİLEN İÇERİKLER
16 HABER

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
YILDA 1 İÇERİK

Bitci Son Dakika Haberleri

Güncel Bitci Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika bitci haberleri de dahil olmak üzere bitci ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 0 video, 0 galeri ve 16 adet bitci haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 1 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

bitci İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel bitci haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Bitci Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni bitci haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son bitci haberlerini okuduktan sonra, Kripto Para İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Bitci Hakkında

Bitci, kripto para birimlerinin ticareti ve muhafaza edilmesi için platform sağlayan bir Türk Kripto Para borsasıdır. 2018 yılında Çağdaş Holding'in CEO'su olan Burak Çağdaş Çağlar tarafından kurulmuştur. Kullanıcılarının yatırım hareketlerini inceleyip, raporlayan bir Türk Dijital Para borsasıdır. Bünyesinde; Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Link Coin, Stellar, Dash, Basic Attantion Token kripto para birimlerini barındırır. Kullanıcılarının yapmış olduğu alım ve satım işlemlerini baz alarak potansiyel kazançlarını raporlayan ilk Türk kripto para borsasıdır. Ayrıca Karşıyaka, Eskişehirspor, Ankaragücü ve Rangers fan tokenlerini çıkartan Bitci, fan token çıkartan ilk Türk kripto para borsası olmuştur

Bitci hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim