Anlık Bildirim

Bitci 'dünyanın ilk milli futbol takımı tokeni' için İspanya ile anlaştı

Daha önce Mclaren F1 takımıyla anlaşarak adından söz ettiren Bitci bu defa İspanya Milli Futbol Takımı ile anlaşarak bir ilke imza attı. Anlaşmanın detayları haberimizde.

Bitci 'dünyanın ilk milli futbol takımı tokeni' için İspanya ile anlaştı Tam Boyutta Gör

Türkiye’de ve yurt dışında çeşitli takımların taraftar token’ini geliştiren Bitci, bu defa İspanya Milli Futbol Takımı ile anlaştı. Bu anlaşmayla birlikte dünyada ilk kez bir milli futbol takımın taraftar token’i çıkacak.

Projenin teknik altyapısı Bitci Teknoloji’nin yerli altyapısı tarafından sağlanacak ve Bitcichain üzerinde çalışacak. 3+2 yıllık anlaşma kapsamında Bitci.com logosu, İspanya Milli Takımı’nın antrenman formalarında da yer alacak.

Taraftarlar İspanya Milli Futbol Takımı Tokeni SNFTT’yi kullanarak takımıyla etkileşime girecek. Federasyon ticari gelir elde edecek. SNFTT önümüzdeki aylarda satışa sunulacak.

Bitci 'dünyanın ilk milli futbol takımı tokeni' için İspanya ile anlaştı Tam Boyutta Gör

Bitci daha önce de Mclaren ile anlaşarak dünyanın ilk F1 takımı tokenini duyurmuştu. Bitci ve Socios son dönemde taraftar tokeni projelerinde büyük rekabet içerisinde. Bitci ilk F1 takımı ve ilk milli futbol takımı anlaşmalarıyla dikkat çekmeyi başardı. Bitci son yaptığı hamlelerle Socios’un dünyadaki en büyük rakibi konumuna geldi. Bitci bugüne kadar Karşıyaka Spor Kulübü, Türkiye A Milli Basketbol Takımı, Eskişehirspor, Ankaragücü, Glasgow Rangers ve Real Betis ile anlaşmaya vardı. Önümüzdeki haftalarda bir Premier Lig takımıyla anlaşma yapılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim