Anlık Bildirim

Bitci şimdi de Brezilya milli takımı için token üretecek

Yerli Bitci kripto para borsası İspanya’nın ardından Brezilya milli takımının da sponsorluğunu üstlenerek iki dünya şampiyonunu bir araya getirme başarısı gösterdi.

Brezilya taraftar tokeni geliyor Tam Boyutta Gör

Kripto para dünyasında futbol takımlarını kapmak için adeta bir mücadele yaşanıyor. Socios bir taraftan yerli Bitci borsası bir taraftan ülke milli takımlarını birer birer bünyelerine katıyor. 

Brezilya kripto para dünyasında

Taraftar jetonları konusunda Socios ismi ön planda olsa da Bitci platformu da önemli bir ekosistem oluşturdu. McLaren, İspanya, Eskişehirspor, Karşıyaka, Glasgow Rangers gibi pek çok takım Bitci bünyesinde yer alıyor. 

Bitci son olarak Brezilya milli takımını da bünyesine kattı. 3+2 yıllık anlaşma kapsamında Brezilya Milli Takımı için taraftar token ve NFT projelerini Türk blok zinciri şirketi Bitci Teknoloji geliştirecek. 

İlerleyen dönemde farklı borsalarda da listelenebilecek token’ların ön satış ve borsada işlem görme tarihleri Bitci ve Brezilya Futbol Federasyonu tarafından ortak bir çalışmayla belirlenecek. Öte yandan yapılan anlaşma Brezilya Erkek ve Kadın A Milli Futbol Takımları’nın yanı sıra U-20, U-17 ve U-15 takımlarını da kapsıyor.

Dünya Kupalarının hepsine katılan tek takım olma ünvanına sahip Brezilya toplam 5 kez kupayı kaldırma şerefine erişti. Copa America süreci ve gelecek yıl Katar 2022 süreci ilgiyi oldukça arttıracaktır.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim