Anlık Bildirim

Karşıyaka Spor Kulübü kripto para çıkarıyor

Bitci blok zinciri ile çalışan Karşıyaka Spor Kulübü yakın zamanda kendi kripto parasını çıkaracak. BitciPay ile de KSK kripto parasını anlaşmalı tüm mağazalarda kullanabileceksiniz.

Karşıyaka Spor Kulübü kripto para çıkarıyor Tam Boyutta Gör

Taraftar ile daha iyi etkileşim sağlamak ve yeni bir gelir modeli oluşturmak adına spor kulüplerinin kripto parala yöneldiğini görüyoruz. Ülkemizde de Tabzonspor ve Galatasaray’ın ardından Karşıyaka spor kulübü de devreye giriyor.

KSK Coin nedir?

Ülkemizin köklü kulüplerinden olan Karşıyaka Spor Kulübü rakiplerinin aksine Socios yerine Bitci altyapısı üzerinden kripto para çıkaracak. Bitci hatırlanacağı üzere ülkemizin ilk blok zinciri hizmetini başlatan borsasıydı. Müşteriler blok zinciri üzerinde kripto para çıkarabiliyor, cüzdan oluşturabiliyor ve borsa kurabiliyordu.

KSK kripto parası yakın zamanda ön satış sürecine başlayacak. KSK sahipleri yapılan anketlere katılarak kulüp etkinliklerinde söz sahibi olabilecekler, taraftar mağazasından alış veriş yapabilecekler.

Bitci platformu taraftar paralarında biraz daha avantajlı gibi görünüyor zira BitciPay ile anlaşmalı noktalarda KSK parası ile alışveriş yapabilecekler. KSK ayrıca borsada işlem görecek. Özel KSK uygulaması ile yine borsa ticareti de yapabileceksiniz.

Karşıyaka Spor Kulübü kripto para çıkarıyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim