Anlık Bildirim

Bitci.com, Mclaren F1 taraftar tokeni için anlaşmaya vardı

Yerli kripto para borsası Bitci.com, Mclaren F1 takımıyla anlaşma sağladı. Mclaren F1 taraftar tokeni hazırlanacak ve Bitci'nin blockchain teknolojileri kullanılacak.

Bitci.com, Mclaren F1 taraftar tokeni için anlaşmaya vardı

Türkiye’nin kripto para borsası ve blockchain teknoloji şirketi Bitci, büyük bir anlaşmaya imza attı. McLaren F1 takımıyla taraftar tokeni ve blockchain teknolojileri için iş birliği yaptı.

Bitci.com, McLaren’in taraftar tokenini satışa sunacak. Bu token, yerli blockchain platformu Bitci Chain üzerinde çalışacak. Bitci’deki Eskişehirspor, Karşıyaka, Ankaragücü, Rangers ve Real Betis tokenleri ile benzer yapıda olacak. Tüm dünyadaki F1 hayranları, Mclaren tokeni almak için Bitci borsasını kullanacak. Mclaren taraftar tokeni hakkındaki detaylı bilgininin önümüzdeki haftalarda açıklanacağı belirtildi.

Bitci.com, Mclaren F1 taraftar tokeni için anlaşmaya vardı Tam Boyutta Gör

Sponsorluk anlaşması kapsamında McLaren’in F1 aracına ve pilotların kasklarına Bitci.com logosu eklenecek. Bu anlaşmanın 3+2 yıl boyunca geçerli olacağı duyuruldu.

McLaren Racing Ticari Direktörü Mark Waller iş birliğiyle ilgili şunları söyledi:

“İmzaladığımız anlaşmayla birlikte, Bitci.com'u McLaren F1 takımımızın resmi ortağı olarak duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bitci com ile sürdüreceğimiz uzun süreli ortaklık ve taraftar token projemiz Formula 1'de türünün ilk örneği olacak. Bahreyn'de başlayacak olan 2021 Formula 1 sezonunun açılışında, MCL35M'de Bitci.com ile ortaklığımızı hayata geçirmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim