Anlık Bildirim

Kripto piyasası yine çöktü, Çin darbe üstüne darbe vuruyor

Bitcoin tam 42 bin dolar üzerine atmaya çalışırken Çin’den önce finans kurumlarına yönelik sonra da madenciliğe yönelik iki haber gelince 30 bin dolar seviyesini boyladı.

Bitcoin Çin’den gelen haberle çöktü Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce Elon Musk’ın sorumsuz manipülasyonları ile mücadele etmek zorunda kalan kripto para piyasası tam belini doğrultmak üzere iken bu kez devreye Çin girdi. İki önemli haber ile Bitcoin dibe çekildi. 

Bitcoin fiyatı ne kadar?

Elon Musk’ın manipülasyonu ile girdiği dipten çok zor toparlanan Bitcoin tam 42 bin dolar seviyesini zorlamaya başladı ve yükseliş emareleri gösterdi derken bu kez Çin manipülasyonu geldi. İki ayrı haber ile Bitcoin neredeyse 30 bin dolar seviyesinin altına iniyordu. 

Dün öğle saatlerinde Çin finans kurumlarının kripto para ödemelerinden uzak durması gerektiği uyarısı yapıldı. O esnada 42 bin dolar üzerine çıkan Bitcoin bir anda 36 bin dolar seviyelerine indi. Aynı uyarının daha önce de yapıldığı ortaya çıkıncı bu kez 39 bin dolar seviyesine doğru yükseliş başladı. 

Gece geç saatlerde Çin bir kez daha devreye girdi ve Bitcoin madenciliğinin kısıtlanması gerektiği bilgisi paylaşıldı. Yine Bitcoin 33 bin dolar seviyelerine doğru geriledi. Ve tekrar bu uyarının da daha önce gündeme geldiği anlaşılınca Bitcoin30 bin dolar seviyesine toparladı. 

Zaten 24 bin dolar seviyesindeyken Elon Musk’ın Bitcoin aldığı haberiyle belki de tarihindeki en uzun alım satım grafik mumunu oluşturmuş ve patlama yapmıştı. Yani manipülasyonla çıktığı için yine manipülasyonla indi. Kripto piyasası olgunlaşmadığı sürece bu tarz manipülasyonlara yenik düşecek gibi görünüyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
143105 kez okundu.
90 kişi, toplam 106 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim