Anlık Bildirim

Fundstrat’ın CEO’su Tom Lee’den Bitcoin (BTC) fiyat tahmini

Bitcoin dün gece büyük bir düşüş yaşadı. Bu düşüşün ardından yurt dışındaki kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği Tom Lee'den ilginç bir açıklama geldi.

Bitcoin fiyatı için sevindiren açıklama Tam Boyutta Gör

Son yaşanan gelişmelerden sonra kripto para yatırımcıları oldukça gergin ve çekimser dönem geçiriyor. Fakat Fundstrat'tan Tom Lee, piyasa katılımcılarının Tesla'nın BTC ile ödeme kabul etmesini durdurmasından sonra aşırı derecede korkmasına rağmen Bitcoin'de umudu kesmemişe benziyor.

Genel olarak kripto paralara olumlu bakış açısıyla tanınan Lee, Business Insider'a verdiği röportajda yıl sonu Bitcoin hedefini 100.000 dolardan 125.000 dolara çıkardığını belirtti.

Lee'ye göre Tesla artık Bitcoin'i kabul etmiyor olsada karbon ayak izini eleştiren Elon Musk, sektörü yeşil enerji çözümlerini geliştirme konusunda teşvik edecek. Konu ile alakalı olarak Thomas Lee şu sözleri kaydetti:
   
“Bunu Bitcoin endüstrisinin yenilenebilir enerjilere veya Proof of Work işlemlerinin daha verimli yollarına odaklanması için bir eylem çağrısı olarak görmek muhtemelen daha iyi olacaktır.”

Lee ayrıca artık daha fazla şirketin "yeşil" kripto para birimlerini benimseyebileceğine inanıyor. Bitcoin (BTC), bu haber yazılırken CoinMarketCap verilerine göre 44.300 dolardan işlem görüyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim