Anlık Bildirim

Bitcoin çakıldı, Elon Musk’a tepkiler çığ gibi

İki gündür Bitcoin ile ilgili sürekli Tweet atan Elon Musk en sonunda piyasayı dibe çökertmeyi başardı. Bitcoin fiyatı 42000$ seviyelerine kadar inerken piyasa da kana bulandı.

Bitcoin çakıldı, Elon Musk’a tepkiler çığ gibi

Kripto para dünyasını resmen manipülasyon alanı haline getiren Elon Musk’a tepkiler çığ gibi büyüyor. Bitcoin’in destek noktalarına geldiği anda bilinçli bir şekilde Tweet atan veya kavga eden ünlü isim çöküşe neden oldu. 

Bitcoin çöktü

Elon Musk’ın destek açıklamalarıyla 60000$ seviyelerine kadar çıkan Bitcoin sonrasında Tesla ödemelerinden Bitcoin opsiyonunun kaldırıldığını duyurması ile düşüşe girdi. Bu süreçte Bitcoin’in karbon emisyonunu tetiklediği tartışmasını alevlendirerek düşüşü hızlandırdı.

Bitcoin dün itibariyle 47000$ üzerinde tutunmaya çalışırken bu kez merkeziyetsiz olmadığına dair kavga başlattı ve 45000$’a sarkmasına neden oldu. Yine tam hacim toplarken bu kez Tesla’nın Bitcoin’lerini sattığına dair imalarda bulununca 42000$ seviyesine kadar çöküş geldi. 

Twitter üzerinde Elon Musk’a tepkiler çığ gibi büyüdü ve binlerce kişi hesabı Twitter’a rapor etti. Bunun üzerine sabah saatlerinde bir Tweet daha geldi ve Tesla’nın Bitcoin satmadığını belirtti. Böylece Bitcoin yeniden 45000$ seviyesine çıktı. 

Piyasayla adeta oyuncak gibi oynayan Elon Musk büyük çöküşlere ve mağduriyetlere neden oldu. Kripto paralar bir varlık kabul edilmediği için SEC gibi kurumların devreye girmesi pek mümkün olmuyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18309 kez okundu.
116 kişi, toplam 125 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), elon musk ve
2 etiket daha doge Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim