Anlık Bildirim

Bitcoin yükseliyor, iyi haberler art arda geliyor

Amerika ve İran pazarlarından gelen önemli haberlerle birlikte Bitcoin yükselişe geçti. 47 bin dolar seviyelerini zorlayan Bitcoin bakalım dirençleri kırabilecek mi?

Bitcoin fiyatı Tam Boyutta Gör

Özellikle Çin’den gelen kötü haberlerin etkisiyle 41 bin dolar seviyelerinin altını yoklamaya başlayan Bitcoin şimdi de iyi haberlerin etkisiyle yükselmeye başladı. Özellikle Amerika kıtası Çin’in boşluğunu dolduracak gibi. 

Bitcoin fiyatı ne kadar oldu?

Çin’in kripto para ticaretini tamamen yasaklamasının ardından bunu fırsat olarak gören ülkeler ardı ardına açıklamalar yapmaya başladı. Önce İran’ın Bitcoin madenciliği yasağını kaldırdığı haberi geldi. 

Bu haberin ardından FED Başkanı Powell yanlış anlaşıldığını ve kripto paralara yasak istemediğini aksine düzenleme içerisine alınması gerektiğini belirtti. Sonrasında VISA’nın kripto paralara ödemelerine yönelik çoklu platform merkezi çalışmaları haberi geldi. El Salvador ise Bitcoin ile benzin alımlarında indirim yapacağını duyurdu. 

Bu haberlerin etkisiyle Bitcoin fiyatı 47 bin dolar seviyesini de geçti ve yüzde 10 yükseldi. Ethereum yine yüzde 10 yükselişle 3200$ üzerine çıktı. XRP, BNB, SOL, ADA gibi birimler de aynı oranlarda yükselişe başlamış durumda. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim