Anlık Bildirim

Türkiye’de bu da oldu: Bitcoin için adam kaçırdılar

Mersin'de gerçekleşen olayda 4 şüpheli, bir kişiyi Bitcoin hesabındaki paraları çalmak için kaçırdı. Şüpheli kişiler tespit edildi ve tutuklandı.

Bitcoin için adam kaçırdılar Tam Boyutta Gör

Kripto para haberleri konusunda ilginç haberlere sahne olan Türkiye’de bu defa Bitcoin için insan kaçırıldı. Mersin’de gerçekleşen olayda iddialara göre 4 kişi, kendini polis olarak tanıtarak bir şahsı silah zoruyla kaçırdı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 22 Haziran gecesi merkez Toroslar ilçesinde 1993 Eruh doğumlu Ş.Ö. isimli şahıs Gözne yolunda bulunan bir restoran önünden kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar tarafından, kafasına silah dayatmak suretiyle, zorla araca bindirilerek alıkonuldu.

Şüpheliler, Ş.Ö’nün bitcoin hesabındaki paraları kendi hesaplarına transfer etmesini istedi. İşlemi gerçekleştiremeyince Ş.Ö’yü araçtan indirerek kaçtı. Ş.Ö emniyete gidip şikayetçi oldu.

Bitcoin için adam kaçırdılar Tam Boyutta Gör

Emniyet ekipleri şüpheli kişileri tespit etti. Şüphelilerden M.B.Y Tarsus ilçesinde, C.Y ve M.T ise Adana ilinde, S.Y isimli şüpheli ise Mersin merkezinde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından, 'Birden fazla kişi tarafından gece vakti silahlı yağma ve cebir, tehdit, hile kullanılarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından adliyeye sevk edildi ve çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim