Anlık Bildirim

Bitcoin’de kanlı Cuma, 53000$ direnci de kırıldı

Son dönemde bir düşüş trendine giren Bitcoin bir türlü aradığı desteği bulamıyor. Hacimli bir şekilde dirençleri kıramadığı için de bir önceki desteğe geri çekilmek zorunda kalıyor. 

Bitcoin fiyatı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz haftalarda 69 bin dolar seviyesine kadar çıkarak yüzleri güldüren Bitcoin serbest düşüşüne devam ediyor. En yüksek noktaya ulaştıktan sonra başlayan düşüşte bugün 53000$ seviyesinin de kırıldığını gördük. 

Bitcoin neden düşüyor?

Önemli kurumsal haberlerle 69 bin dolar seviyesine kadar çıkan Bitcoin ağırlıklı olarak yeni varyant endişeleri ve FED’in varlık alımlarını azaltacağı yönündeki açıklamalarından etkilendi. Özellikle dolar endeksinin yükselişi Bitcoin fiyatında ters etki oluşturuyor. 

Gece saatlerinde Bitcoin fiyatı 52500$ seviyesinin altına iğne attı ve sonrasında 53000$ üzerinde bir tutunma mücadelesi başladı. Ethereum fiyatı 4000$ seviyesine kadar gerilerken şimdi 4150$ üzerinde mücadele ediyor. 

Pazarın toplam değeri 2.4 trilyon dolara gerilerken 24 saatlik hacim 128 milyar dolar oldu. SOL, AVAX, DOT, SHIB, LTC gibi son dönemin yıldızları da önemli desteklere gerilemiş durumda. Dünya piyasalarının gidişatını dikkatle takip etmek gerekecek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18156 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bitcoin fiyatı, Bitcoin (BTC) ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim