Anlık Bildirim

Bitcoin fiyatı 23 bin doları da geçti

Yılın başlarında düşen trendi kırarak yükselişe geçen Bitcoin destek bulmaya devam ediyor. Pazara yeni kaynak girişi ile birlikte Bitcoin fiyatı 23 bin doları geçti. 
Bitcoin
Yeni yıl ile birlikte 13 aydır süren düşüş trendini kırarak yeniden yükselişe geçen Bitcoin yeni seviyelere ulaşmaya devam ediyor. Beklentilerin aksine düzeltme yapmadan 23 bin dolar seviyesini de geçti.

Bitcoin fiyatı yükselişte

Son aylarda enflasyonda yaşanan kısmi düzelme politika faizlerinin artış hızının yavaşlamasına neden olmuştu. Global ekonomiler bir nebze nefes alırken teknoloji devlerinin hisselerinde de iyileşmeler görüldü.

Kripto para piyasası FTX çöküşüne denk geldiği için bu iyileşmelere yeterli tepki verememişti. Yeni yıl ile birlikte yükseliş de başladı. Bitcoin fiyatı hızlı bir şekilde önce 21 bin dolar sonra da 23 bin dolar barajını geçti. Ethereum ise 1650$ seviyelerinde.

Toplam piyasa değeri kritik eşik olan 1 trilyon doları geride bırakırken günlük hacim de 67 milyar dolar oldu. Bununla birlikte önümüzdeki dönem ne getirecek bilinmiyor. Çin takvimine göre tavşan yılına girmiş olmamız akıllara önceki yılın The Economist kapağında yer alan tavşan ve çukura düşen kripto para temasını akıllara getiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2184 kez okundu.
8 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), bitcoin fiyatı ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim