Anlık Bildirim

Bored Ape Yacht Club geliştiricisi 5 milyar dolar değerlemeye ulaşabilir

Bored Ape Yacht Club geliştiricisi Yuga Labs girişimi ünlü yatırımcı Horowitz’in de dikkatini çekti. NFT sektörünü yakından takip eden Horowitz iyi bir yatırım yapacak. 

Bored Ape Yacht Club Tam Boyutta Gör

Kripto para dünyası da yavaş yavaş kendi Unicorn veya Decacorn olarak tabir edilen büyük pazar değerine sahip girişimlerini oluşturmaya başlıyor. Kendisini ispatlamış kirpto para girişimleri milyar dolarlık değerlemeleri aştı bile. 

BAYC hızlı yükseliyor

NFT dünyasının belki de en çok satılan ve en yüksek fiyata sahip koleksiyonlarından olarak gösterebileceğimiz Bored Ape Yacht Club ya da kısaca BAYC, geliştiricisini de zengin etti. Yuga Labs toplamda 5 milyar dolar değerlemeye ulaşabilir. 

Andreessen Horowitz’in sahip olduğu A16z ile bir yatırım görüşmesine başlayan Yuga Labs  değerlemesini de rekor seviyelere çıkaracak. İlk kurumsal yatırım olacak bu görüşmenin meblağı konusunda ise bir bilgi yok. 

BAYC koleksiyonu OpenSea üzerinde en çok ilgi gören ikinci NFT koleksiyonu. Şubat ayındaki açılışında NFT mint etmek sadece 300$ maliyete sahipti. Şimdi ise 99ETH taban fiyatına ulaştı. Justin Bieber ve Paris Hilton gibi pek çok ünlü BAYC koleksiyonundan satın aldı. Horowitz ise NFT dünyasına ilgi gösteriyor ve OpenSea dahil 41 girişimde yatırımı var. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim