Anlık Bildirim

Brave tarayıcısı işten çıkarmalara başlıyor

Kripto para dünyasının önemli girişimlerinden Brave ekonomik krize daha fazla dayanamadı. Duyurulan yeniliklere rağmen girişim işten çıkarmalara başlıyor.       
Brave Tam Boyutta Gör
Gizlilik odaklı ve blok zinciri tabanlı internet tarayıcılarının öncülerinden olan Brave Browser, parlak geçen bir dönemin ardından finansal sıkıntılar yaşamaya başladı. Bunun sonucunda işten çıkarmalar da gecikmedi.

Brave girişimi küçülüyor

Kullanıma sunulduğu dönemlerde ödül olarak BAT token dağıtan Brave, boğa sezonunun da etkisiyle hızlı büyümüştü. Ne var ki ekip önemli yenilikler geliştirse de ekonomik kriz nedeniyle kullanıcı tarafında yankı bulamadı.

Geçtiğimiz Nisan ayında kendi arama motorunu kullanmaya başlayan ve Mayıs ayında da yapay zekâ veri modelleri geliştiren ekip Elo adında bir asistan da duyurmuştu. Bunların önemli bir kısmını abonelik çatısı altında sunsa da istenen başarı gelmedi.

Yapılan açıklamaya göre Brave girişimi çalışanların yüzde 9’unu işten çıkaracak. İşten çıkarmaların tüm departmanları etkileyeceği belirtildi. Tam sayı verilmezken şirketin toplamda 230 çalışanı olduğu biliniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim