Anlık Bildirim

Haftaya BİM marketlerde HP ürünleri var

27 Ağustos BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında Hometech marka tablet modeli, Drone modeli ve HP markasına ait çeşitli yardımcı aksesuarları satışta olacak.

BİM aktüel Tam Boyutta Gör

Yeni eğitim sezonunun yaklaşması ile birlikte perakende gıda marketlerinde buna yönelik ürünler ağırlık kazanmaya başladı. Haftaya BİM marketlerde farklı HP aksesuarları yer alacak. 

27 Ağustos BİM aktüel teknoloji ürünleri

27 Ağustos BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında Hometech marka tablet modeli var. 10.1 inçlik HD ekran, 4 çekirdekli MediaTek işlemci, 3GB RAM, 32GB depolama, 5000mAh kapasiteli batarya, Tip-C girişi şeklinde özellikler 1099TL olarak satılacak. Uzaktan eğitim için alternatif olacağını söyleyebiliriz. Diğer taraftan powerbank, şarj kablosu, LED ışık, adaptör gibi aksesuarların olduğu elektronik ihtiyaç çantası 109TL fiyat etiketine sahip. 

HP tarafında da yardımcı aksesuarlar yer alıyor. HP marka çok fonksiyonlu 2710 WiFi yazıcı 399TL, 1000 DPI kablosuz fare 99.90TL, kablolu klavye ve fare seti 129TL, 15.6 inçlik saplı dizüstü çantası 99.90TL olarak satılacak. 

Son olarak Çin menşeli katlanabilir yapıda ve otomatik iniş-kalkış özellikli Skymaster Drone modeli 249TL, Xiaomi WiFi Pro sinyal güçlendirici 99.90TL, katlanabilir laptop masası 79.90TL fiyat etiketine sahip. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
53889 kez okundu.
26 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bim, bim aktüel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim