Anlık Bildirim

Bulmaca macera oyunu MISTICO, mobil cihazlar için yayınlandı

Point and click tarzında bulmaca macera oyunu MISTICO, iOS ve Android için App Store ve Google Play üzerinden yayınlandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bulmaca macera oyunu MISTICO, mobil cihazlar için yayınlandı Tam Boyutta Gör

M9 Games'in yayıncılığını ve geliştiriciliğini yaptığı, birinci şahıs bakış açısına sahip bulmaca macera oyunu MISTICO, mobil cihazlar için yayınlandı.

MISTICO, Balearics'te bir yerde bulunan gizemli bir İspanyol adasıdır. Oyunun ana karakteri olarak bu adanın tam konumu ile ilgili bir söylenti duyuyorsunuz ve hikaye başlıyor. Sürat teknesi ile yolculuğa başlıyorsunuz ancak yolculukta bazı şeyler ters gidiyor. Maceranız da burada başlıyor

Oyun klasik bir point and click oyunu. Ekstra olarak etrafta çeşitli eşyalar buluyorsunuz ve bunları bazen direkt olarak bazen de farklı nesneler ile birleştirerek kullanıyorsunuz. Oyun ayrıca üç boyutlu grafiklere ve özel olarak hazırlanmış oyun içi müziklere sahip. Oyunun ana odağı da sizleri tüm gizemi ve bulmacayı çözmeye teşvik eden merak uyandırıcı hikayesi.

Oyunu şu anda App Store'da 36,99 TL'ye, Google Play'de de 29,99 TL'ye bulabilirsiniz. Oyunun mağaza sayfalarını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

MISTICO MISTICO MISTICO MISTICO Games $3.99 107,7 MB

MISTICO: 1st Person Point & Cl MISTICO: 1st Person Point & Cl MISTICO: 1st Person Point & Cl MISTICO: 1st Person Point & Cl M9 Games Macera Oyunları ?54,99

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim